Twitter: @detussenmanager

zaterdag 24 december 2011

Nieuwjaarsgroet; Era van "Het Ondernemen"

2012 en verder, de era van "Het Ondernemen"


Het jaar 2011 begint z'n einde te bereiken. Dat klinkt wat mineur en daar is absoluut geen reden voor. Een bewogen jaar voor velen als je zo om je heen kijkt. De crisis lijkt voelbaarder dan de jaren daarvoor. Het is echter ook het jaar van het geloof in de toekomst.


In de eerste 8 maanden van 2011 zijn 20% meer nieuwe bedrijven gestart dan vorig jaar. En voor wie liever een absoluut cijfer wilt, dat zijn 141.859 ondernemers die stuk voor stuk vertrouwen hebben in 2012 en verder.

En dan hebben we het nog niet eens over al die mensen, die iets zijn gaan ondernemen zonder zich daarvoor in te schrijven in de kamer van koophandel. Of dat nu als vrijwilliger is in een Ziekenhuis of een huis kopen om een gezin te vormen. Allemaal mensen die iets ondernemen om daarmee hun eigen leven te leiden en niet te lijden. Echte Ondernemers, ieder in z'n eigen vorm.

Kortom het bruist in Nederland van ondernemers  met vertrouwen in die toekomst.
Weg met het pessimisme. Ga van negatief consumeren naar positief Ondernemen. Het 2de decennium wordt de era van "Het Ondernemen".

Met deze optimistische boodschap wil ik jou en je dierbaren hele fijne feestdagen toewensen en een gezond en ondernemend 2012. 
Dat 2012 je mag geven wat je ervan verwacht.Vriendelijke groet
Vincent SlootmansGeen opmerkingen:

Een reactie posten